---------------------------------------------
- elektronické vyúčtování
- podrobné výpisy
- nastavení a přehled služeb
- graf využití volných jednotek
- připravuje se částka nad rámec paušálu
|
|
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

havros píše:Zatím nemá ani internetovou samoobsluhu, stav ZATÍM trvá už nějaký ten rok...

To dřív peklo zamrzne než bude mít mobilní část O2 správu služeb přes internet. Nezdá se mi, že by na tom měli zájem, spíš naopak.demonicus píše:havros píše:Ano, ale vím, že jak "samoobsluha" tak ele. faktury budou, počítám první, nebo začátek druhého kvartálu 2010
Věř mi, vím co říkám
demonicus píše:havros píše:Zatím nemá ani internetovou samoobsluhu, stav ZATÍM trvá už nějaký ten rok...
Ano, ale vím, že jak "samoobsluha" tak ele. faktury budou, počítám první, nebo začátek druhého kvartálu 2010
Věř mi, vím co říkám
audiobullys píše:jediny co maj v testovani je sms STAV UCTU na 999211 .ukaze to zbyvajici volny minuty a u smsek to haze chybu- nakej 20.
pritom zadny volny sms nevedem na tom cisle.pak to jeste ukaze kolik je provolano nad ramec tarifu . ale jestli to ukazuje spravne tendle mesic se dozvim az na fakture . haze mi to 500 kc mimo tarif, minulej mesic to nehazelo tolik.

demonicus píše:havros píše:Zatím nemá ani internetovou samoobsluhu, stav ZATÍM trvá už nějaký ten rok...
Ano, ale vím, že jak "samoobsluha" tak ele. faktury budou, počítám první, nebo začátek druhého kvartálu 2010
Věř mi, vím co říkám
Původně již mělo vše fungovat... Pak se přehodnotily priority a...
Tak asi už to opravdu má fungovat.

(Za tip děkuju uživateli Alla66)

O2 mobilní portál v novém
Na míru upravené uživatelské rozhraní O2 portálu ( http://m.o2mobil.cz) je nyní dostupné všem uživatelům mobilních telefonů s tarifem Internet v mobilu. Přístup na portál je poskytován zcela zdarma a zákazníkům nejsou účtovány žádné poplatky za přenesená data.

Dal jsem dohromady můj pohled.Upozornění: Elektronický podrobný výpis hovorů se Vám z bezpečnostních důvodů zobrazí až s druhým elektronickým vyúčtováním.

však už chvíli visela, asi ještě dolaďujou

Coz je docela divny, protoze na O2 e-ucet zadny vyuctovani nemam a jelikoz jsem prenasel cislo k O2 v cervenci a zuctovaci obdobi mi bezi od 12.7., tak mi to kapku prijde divny..
, O2 3G neomezeny mobilni internet ..
, O2 3G neomezeny mobilni internet ..
O2 bylo vždycky jiné 
bucky.m píše:Slava, na zacatek to neni spatny,ale s VDF,co jsem pouzival posledni dva roky, se to neda zatim srovnat.
Dulezita vec, ktera by mne vyhovovala asi nejvic v mojeO2 by byla moznost platit vyuctovani pomoci kreditni karty online. Na to jsem u VDF zvykl,tak snad brzy zlepsi.
///legomaniak píše:Dneska spustilo o2 Kontrolu výdajů na mojeo2.cz!
Je možné sledovat během zúčtovacího období i poslané SMS a FUP u internetu v mobilu? Na screenu jsou vidět pouze provolané minuty.Uživatelé procházející toto fórum: czmisak, IT-master, nlm78, technikus a 21 návštevníků