Vím,že dříve byla platnost SIM karty 18 měsíců,jak je tomu dnes?
Díky

Přehled platnosti kreditu a SIM karty u předplacenek
Ještě připomínáme tyto diskuze:
|
|
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Platnost O2 karty (v ceníku základních a volitelných služeb (O2 Go))
Platnost Twist karty
Platnost Vodafone karty

Úžasný výrok snowboarder píše:u starých GO tarifů (Quatro, Fun...) stačí dobít částku 200 Kč a dojde k prodloužení platnosti kreditu o 12 měsíců

Zamotal jsi nám hlavu pořádně 
Petr_S píše:Ovšem dozvěděl jsem se, že při nabití se neprodlužuje platnost karty o 12 měsíců, jak je uvedeno výše, ale že platnost je 12 měsíců od posledního dobití.
Tak já to tam polopaticky doplním

kredit sestimesicni, na "zachranu" casu dost 

snowboarder píše:no, všichni se obhajují tím, že informují smskou, což do zařízení jako je alarm je o ničem, informace na jiné číslo, nebo mail, neexistuje
snowboarder píše:Tam by to mělo být neomezené do prvního aktivace (bezplatný hovor/sms, placený hovor/sms, dobití kreditu...). Poté se nastavuje platnost.

radim píše:Jednou ale už to bylo vypnuté a šlo to aktivovat jen dobitím číslem z dobíjecího kuponu přes živého operátora, tj. za poplatek tuším 15 nebo 30 Kč.

Navrhnu komisi EU

)

T-Mobile je pro mne nejhorší operátor v této zemi 

legomaniak píše:Ja už sem jednou měl taky bezplatnou simku od T-mobilu to je už je asi 4 roky a byla taky aktivny 3 roky! Tym mě dost vytači potoře si pak všichni mysli že maj nejvic zakazniku! Ale neni to tak! Kdybi o2 nechalo aktivny simky 3 roky tak ma nad 6-6,5 millionu zakazniku.
To si nemyslím. Některý byli víc v mínusu a "umřely"...

U toho tarifu O2 ZERO také píšou něco o nějakých volných minutách, ale nikde jsem nenašel nic ohledně toho kolik těch volných minut poskytují nebo za jakých podmínek.Pokud bude mít účastník po dobu 12-ti po sobě jdoucích měsíců na SIM kartě s tarifem O2 ZERO nulovou útratu, je O2 oprávněna poskytování O2 Mobilní hlasové služby ukončit.

pedro-81cz píše:Stačí se podívat na odkaz - viz výše. Je tam uváděno ze strany O2 tato zavádějící informace o volných minutách.
Tarif bez měsíčního paušálu a závazků
Cena volání (po vyčerpání volných minut) 6,50 Kč/min
Tak to je pro mne novinka. Prozatím podle toho co jsem ohledně toho O2 ZERO zjistil tak by se u toho žádné zálohy neměly platit. Každý měsíc by měli zasílat nějaké vyúčtování kde by měly být zaúčtované peníze pouze za protelefonované hovory nebo vyčerpané jiné služby.glock69 píše:zálohy platíš taky.

Uživatelé procházející toto fórum: Carlos Nuňés, charman, havros, kaspara, lukas1107, patla, technikus, Voda-ve-fonu a 28 návštevníků